Jan van Arckel strikt verdediger Haarsteeg

AMMERZODEN/HAARSTEEG – Ter versterking van de selectie voor seizoen 2022-2023 heeft Jan van Arckel een centrale verdediger weg weten te plukken bij Haarsteeg. Luuk Stupers maakt de overstap van de derde- naar de vierdeklasser. “Ik hoop dat het combineren volgend seizoen makkelijker gaat.”

Stupers is, als de zwager van selectiespeler Kevin Schreuder, geen onbekende bij Jan van Arckel. “Sinds anderhalf jaar ga ik om met haar vriendengroep, die allemaal spelen bij het eerste. Ik kom dus vaak bij de club en drink regelmatig een biertje met die gasten”, vertelt de 26-jarige verdediger.

Gezien zijn werk (in een sportschool in Ammerzoden), is Stupers nog maar weinig in Haarsteeg te vinden. “Ik sta zelfs op het punt om die over te nemen. Ik woon nog wel in Haarsteeg, maar ben veel aan het werk. Vooral in de avonduren, waardoor de combinatie werk en voetbal nu bij Haarsteeg gewoon niet te combineren is. Ze zien me er zelfs bijna niet meer. Ik hoop dat dat volgend seizoen makkelijker zal gaan.”

Foto: heusden.nieuws.nl