Nikbakht twaalfde aanwinst op slotdag

DEN BOSCH – Bij CHC wilde het dit seizoen niet lukken om de zo gewenste promotie naar de 1e klasse af te dwingen. In de reguliere competitie eindigde de club op de 4e plek (16 punten achter kampioen Volharding) en de nacompetitie eindigde al na een wedstrijd; TSC bleek met 5-2 te sterk. Volgend seizoen moet het anders en dus komt een volwaardig elftal aan nieuwe spelers de club versterken.

De meeste aanwinsten waren al bekend, maar op de slotdag van de overschrijvingsperiode werd woensdag ook Mohammed Nikbakht (foto) nog toegevoegd. “Eigenlijk wilde ik stoppen”, vertelt de in De Groote Wielen woonachtige aanvaller van Roda Boys aan 073voetbal. “Omdat ik mijn bedrijf ga uitbreiden en mogelijk ook op zaterdag aan het werk moet, zou dat niet te combineren zijn met Roda Boys. Toen CHC dat hoorde, hebben ze snel geschakeld. Ze hebben volgend jaar een sterk elftal, willen spelen voor de prijzen en dat zag ik wel zitten.”

12 nieuwe namen
Er is behoorlijk wat verloop bij CHC, waar (veelal al gedurende het seizoen) Frank van der Struijk, Joep van der Heijden, Mo Majiti, Anouar Hadouir, Mouad Hassan, Theo Beekmans, Sharif Chahid, Souhail Adere en Hamza Bougtib zijn vertrokken. De tweedeklasser deed het de laatste maanden met een kleine spelersgroep, die het graag weer aanvult. En dat lukt, met de volgende 12 nieuwe namen:

Bilal Alla (TGG)
Arda Havar (TGG)
Rick Heesakkers (Wilhelmina)
Walid Johri (TGG)
Nigel Langras (KFC Esperanza Pelt, België)
Dennis van der Luyt (Emplina)
Kevin Mangandu (OJC Rosmalen)
Zain Moghal (Achilles Veen)
Mohammed Nikbakht (Roda Boys)
Dani Pennings (BVV)
Ayrton Statie (Kozakken Boys)
Yasin Uluman (FC Engelen)

Foto: Gerald van Zanten