Meer dan opties genoeg voor Goesten

AMMERZODEN – Met een 6-0 nederlaag tegen Avesteyn werd de droom van Jan van Arckel, om te promoveren via de nacompetitie, donderdagavond met een keiharde klap platgeslagen. Trainer/coach Giel Goesten noemde het een grote anticlimax, die geen recht doet aan de goede resultaten van dit seizoen. “Ik ben trots op die gasten.”

Na de zomer doen ‘de Jantjes’ ongetwijfeld een nieuwe poging, met nagenoeg dezelfde groep. “We houden het bescheiden, doen het voornamelijk vanuit de jeugd”, vertelt Goesten wanneer we hem vragen naar de selectie voor het nieuwe seizoen. “Nieuw zijn Luuk Stupers, die – zoals hij eerder op jullie site vertelde – over komt van Haarsteeg, en eigen jeugdspelers Tomas Fliervoet en Tim Pootjes.”

Aron Dekkers vertrekt naar WSV Well. “En helaas gaat ook Koen de Wit (foto, red.) ons verlaten”, vult Goesten aan. “Die heeft, als aanvallende middenvelder, vanaf de winterstop alles gespeeld. We wisten toen al dat hij na dit seizoen richting Amerika zou gaan, om daar te gaan studeren. Jammer, want Koen, pas 19 jaar, is oprecht een talent. Maar dat lossen we intern op, we hebben meer dan opties genoeg.”

Foto: Gerald van Zanten