Hard aan het werk voor 073voetbalkrant

DEN BOSCH – Er is de afgelopen weken druk gewerkt aan de eerste editie van de 073voetbalkrant. Momenteel zijn we in de afrondende fase beland, waarbij de kranten worden opgemaakt en de puntjes op de i worden gezet. Daarna kunnen ze naar de drukker en over een maand volgt de verspreiding door de hele voetbalregio.

Zie ook: Nieuw in onze regio: de 073voetbalkrant (28-06-’22)

We hebben gekozen voor interviews met stoppende en dromende trainers, opvallende spelers en een trouwe elftalleider. Zo vertelt Jan van Grinsven over een wedstrijd waarbij zijn collega Wim van der Horst wel niet zó link werd – “ik heb hem zelden zo gezien” – en legt Hennie Lurling uit waarom hij ieder jaar toch maar weer besluit om nog een seizoen door te gaan bij CHC. Verder onder meer aandacht voor FC Den Bosch, DSC, Emplina, Nieuwkuijk, Real Lunet, Vlijmense Boys en natuurlijk DBN’22.

Afhaalpunten
De 073voetbalkrant wordt in de tweede helft van augustus verspreid via alle voetbalclubs in de regio en is daarnaast mee te nemen bij diverse sportzaken, supermarkten en andere afhaalpunten in de stad en omliggende dorpen. Weet je een goed afhaalpunt of wil je helpen met het verspreiden? Neem contact op en help ons mee om van de 073voetbalkrant een succes te maken!