Eerste weektopscorer van DBN zaterdag

DEN BOSCH – De competitie van 2022-2023 is voor alle clubs weer begonnen en dus pakken we ook de draad weer op met ons regionale topscorersklassement. We trappen direct af met 65 verschillende doelpuntenmakers, maar er sprong er deze eerste week maar eentje uit: Hamed Hashimi, die er 4 maakte namens de zaterdagtak van DBN’22.

De spelers van FC Den Bosch en OJC Rosmalen hebben er al meerdere wedstrijden op zitten en om die reden staan Dennis Knuiman en Anass Ahannach hoog in het klassement. Hashimi meldt zich echter ook direct als medekoploper. Vermeldenswaardig is daarnaast zeker de hattrick van Geert van Heeswijk, die met Avanti’31 knap Den Dungen met 5-0 versloeg. Karim el Barkaoui (DBN zat.), Jeroen de Groot en Nick van Velzen (allebei Jan van Arckel) zijn de enige andere regiospelers die meer dan één keer scoorden.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers 26-09
Hamed Hashimi DBN ’22 zat 4 +4
Dennis Knuiman OJC Rosmalen 4
Geert van Heeswijk Avanti ’31 3 +3
Anass Ahannach FC Den Bosch 3
Karim el Barkaoui DBN ’22 zat 2 +2
Joey Konings FC Den Bosch 2
Jeroen de Groot Jan van Arckel 2 +2
Nick van Velzen Jan van Arckel 2 +2

Op onze speciale Topscorers-pagina een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2022-2023.

Foto: Jean-Marc van der Els