Vorstenbosch en Adegeest weektopscorers

DEN BOSCH – Met hun hattricks in de wedstrijd FC Engelen tegen RKDVC (4-3) hebben Quinten Vorstenbosch (foto) en Maurice Adegeest beslag gelegd op de titel ‘weektopscorer van de 073-regio’. De RKDVC-aanvaller produceerde de drie treffers – zijn eersten van de competitie – zelfs binnen 12 minuten. Ook Nieuwkuijker Rick van Buul blijkt voor drie (in plaats van de eerder gemelde twee) van de vijf doelpunten tegen DVG te hebben getekend.

Het trio wist afgelopen weekend als enige meer dan twee keer te scoren. Zoals in ons weekendoverzicht al was te lezen, vonden Jelmer Toonen, Alex Huijps (Hedel), Brent de Wijs (Nieuwkuijk), Mees van der Heijden, Jim Tuunder, Roel Kappen (Avanti’31), Kaj de Visser (RKKSV), Jimmy Floor (RKVSC), Younes Hadouir, Zain Moghal (CHC) en Sonny Cayaux (Maliskamp) allemaal twee keer het net. Dennis Knuiman scoorde niet, maar blijft wel lijstaanvoerder.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 17-10
Dennis Knuiman OJC Rosmalen 8
Geert van Heeswijk Avanti ’31 7 +1
Jelmer Toonen Hedel 7 +2
Bas van Zeelst DBN ’22 zon 6
Hamed Hashimi DBN ’22 zat 5
Quinten Vorstenbosch FC Engelen 5 +3
Rody van Gaal Irene 5 +1
Tom van de Ven Nulandia 5

Op onze speciale Topscorers-pagina een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2022-2023.

Foto: Gerald van Zanten