Oudgedienden hebben vizier op scherp

DEN BOSCH – Hij was een tijdje van de doelpuntenradar verdwenen, maar Johnny de Nies heeft zijn vizier weer scherp gesteld. De carrière van de voormalig goalgetter van met name Vlijmense Boys leek vrij geruisloos naar het einde te gaan, tot zijn naam zondag plots weer opdook. Met 5 treffers tegen DESO kroont De Nies zich tot onbetwiste regiotopschutter van deze week.

De Eindhovense Bosschenaar, inmiddels 36 lentes jong, voetbalt tegenwoordig in Velddriel en schoot afgelopen weekend nog een ouderwets uit zijn slof. De Nies – op de archieffoto nog in het tenue van TGG – nam 5 van de in totaal 6 treffers van RKVSC voor zijn rekening.

Nieuwe koploper
Hij klimt ermee naar het virtuele podium van het regionale topscorersklassement, maar koploper is de 5e klasse-spits niet. Dat mag, na zijn 2 nieuwe treffers die hij produceerde namens Avanti’31, een andere oudgediende zich noemen: Geert van Heeswijk (foto onder) heeft er dit seizoen alweer 9 gemaakt in de 3e klasse E.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 31-10      
Geert van Heeswijk Avanti ’31 9 +2
Dennis Knuiman OJC Rosmalen 8  
Johnny de Nies RKVSC 8 +5
Jelmer Toonen Hedel 7  
Bas van Zeelst DBN ’22 zon 6  

Op onze speciale Topscorers-pagina een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2022-2023.

Foto’s: Gerald van Zanten | Piet van Vorstenbosch