Drie koplopers in topscorersklassement

DEN BOSCH – Hij kwam gisteren al aan het woord op onze site, maar vandaag staat Pim van Hulten nog een keer in de spotlights. De spits van RKDVC is met zijn hattrick tegen Vlijmense Boys namelijk de regiotopscorer van afgelopen weekend.

Van Hultens seizoenstotaal komt ermee op vijf treffers en dat is nog niet genoeg om een rol te spelen bovenin ons klassement. Daar staan na de laatste speelronde immers drie aanvallers die allemaal negen keer het net vonden. Geert van Heeswijk scoorde niet, maar Dennis Knuiman (die een transfer naar IJsselmeervogels afdwong) pikte wel een goaltje mee. En ook Johnny de Nies, die in de 5e klasse aan zijn laatste kunstjes bezig is, prikte zijn negende van het seizoen binnen.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 7-11
Geert van Heeswijk Avanti ’31 9
Dennis Knuiman OJC Rosmalen 9 +1
Johnny de Nies RKVSC 9 +1
Jelmer Toonen Hedel 7

Op onze speciale Topscorers-pagina een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2022-2023.

Foto: Arjan van Dongen