Zes hattricks van regio-aanvallers

DEN BOSCH – Afgelopen weekend werd er volop gescoord op de (koude) regionale velden. Maar liefst 6 eerste elftalspelers tekenden voor een hattrick en delen daarmee de titel ‘regiotopscorer van de week’.

Roel Kappen (Avanti’31), Giel van de Ven (Nemelaer), John van Dommelen (Nieuwkuijk), Sander Willems (Wilhelmina) en Stan van Rooij van SCG’18 prikten zondag allemaal drie keer raak. Ze leverden daarmee stuk voor stuk een belangrijke bijdrage in een mooie overwinning voor hun ploeg. Ook Rico de Laat was driemaal trefzeker namens Helvoirt. Hij zag zijn doelpunten echter weinig waard zijn. Er werd immers met 4-3 verloren bij Uno Animo.

Alleen bovenaan
Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement, waarin weinig is veranderd. Dennis Knuiman pikte zijn goaltje weer mee en staat opnieuw alleen bovenaan. Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 21-11
Dennis Knuiman OJC Rosmalen 11 +1
Johnny de Nies RKVSC 10
Geert van Heeswijk Avanti ’31 9
Rody van Gaal Irene 9
Teun Kuijpers Avanti ’31 8 +1
Lars van Wanrooij Essche Boys 8 +1
Kaj de Visser RKKSV 8

Op onze speciale Topscorers-pagina een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2022-2023.

Foto: heusden.nieuws.nl