Sancho traint bij OJC Rosmalen

ROSMALEN – Jadon Sancho is vandaag, aan het eind van de middag, gespot bij OJC Rosmalen. De voormalig vleugelspeler van Borussia Dortmund en huidige Manchester United-aanvaller trainde zo’n anderhalf uur op het afgesloten hoofdveld van de Rosmalense club.

Wat Sancho bij de derde divisionist deed en hoe hij er terecht kwam is niet bekend. De Engels international speelde dit seizoen in totaal 14 wedstrijden bij Manchester United, maar verloor zijn basisplaats en zat de laatste weken zelfs niet eens meer bij de selectie. Ondanks zijn 23 eerdere interlands werd de 22-jarige Sancho niet geselecteerd voor het WK.

Atletiekbaan
Bij OJC was al enkele dagen bekend dat de aanvaller kwam trainen. Op beelden van nieuwsgierige Rosmalenaren is te zien dat hij met een keeper (naar verluidt uit Reykjavik) en trainer in de weer is. Eerder op de dag had hij in Vught nog de atletiekbaan bezocht. Na afloop van de privétraining zette de chauffeur koers richting het hotel in Doetinchem, waar Sancho schijnt te verblijven.