Sannen voorspelt ‘nog meer punten’

DEN BOSCH – Hoewel het eerste competitieprogramma van 2023 verre van volledig was, waren er afgelopen weekend toch weer heel wat regiospelers die een doelpuntje hebben mogen bijschrijven. Drie van hen maakten er twee en zijn dus ook automatisch de topscorers van deze week.

Quinten Vorstenbosch en Niels Nagtzaam waren allebei twee keer trefzeker in de door FC Engelen met 0-7 gewonnen wedstrijd bij DVG. Daarnaast was Lennart Sannen hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor de 2-1 overwinning van ODC op Haarsteeg. Als reactie laat hij weten dat hij het een ‘mooi potje’ vond, waarin de 26-jarige spits zijn vijfde en zesde seizoenstreffer maakte. “Dit waren inderdaad belangrijke punten voor ons, maar er komen er nog veel meer aan.”

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 30-01
Dennis Knuiman OJC Rosmalen 14
Brent de Wijs Nieuwkuijk 13
Johnny de Nies RKVSC 13
Martin de Laat Zwaluw VFC 13
Rody van Gaal Irene 12
Roel Kappen Avanti ’31 10
Max Opsteeg BLC 10 +1
Bas van Zeelst DBN ’22 zon 10 +1
Joeri Vugts Nemelaer 10 +1

Op onze speciale Topscorers-pagina een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2022-2023.

Foto: Hans van Doorn