Real bouwt aan nieuwe selectie

VUGHT – Hoewel er nog een vijftal competitiewedstrijden gespeeld moet worden en Real Lunet (rode lantaarndrager in de 2e klasse D) de handdoek zeker nog niet in de ring zegt te hebben gegooid, is men achter de schermen wel al bezig met het vormen van de selectie voor seizoen 2023/2024.

Met Guillermo le Couvreur, Jeremy de Fretes, Franklin Garlo, Imad Hamria (foto), Ruud Kooijman, Delinio Sarijoen, clubtopscorer Enes Sonay, Kiley Thijs en Kcun Yung hebben de eerste negen spelers een langer verblijf op sportpark Bergenshuizen toegezegd. Daarentegen gaan Jalal Boujamaa, voormalig captain Murat Dogan, huidig aanvoerder Mo Mahklouf, Irey Sadal en Jawad El Ouansaidi de club verlaten.

Elf spelers al weg
‘In een eerder stadium is er al van elf spelers afscheid genomen’, meldt Real Lunet (dat vanavond oefent tegen FC Den Bosch O21) op de website. ‘Er volgen nog gesprekken met enkele spelers uit de selectie en de eerste gesprekken met mogelijke nieuwkomers hebben plaatsgevonden. We hopen binnen drie tot maximaal vier weken de volledige selectie te kunnen presenteren.’

Foto: Gerald van Zanten