Twee nieuwe versterkingen voor Emplina

EMPEL – Het naar de 1e klasse gepromoveerde Emplina is de selectie ogenschijnlijk goed aan het versterken. Nadat eerder Junior van Beers en Niels Nagtzaam van FC Engelen werden gehaald, Thijme Deckers van OJC Rosmalen en Martie Aarts bij BVV werd losgeweekt, heeft de kampioen opnieuw twee sterke regiospelers vastgelegd.

Martijn de Wildt maakt de overstap van BLC en voormalig ODC’er Lex van den Biggelaar komt over van Den Dungen. “Mooi dat we deze jongens binnen kunnen halen”, reageert Ton Schreuders, namens de Technische Commissie van Emplina. “Dat heeft natuurlijk ook met afgelopen seizoen te maken. De 1e klasse is een mooie uitdaging voor zowel de spelers als voor de club.”

Aanvulling nodig
Tegenover het vertrek van Jeroen de Jong (naar Wilhelmina) en Said Ali Hussein (naar Nivo Sparta) heeft Emplina inmiddels zes nieuwe namen gehaald. “We gaan een stapje hoger voetballen en je moet ook niet vergeten dat er lopende dit seizoen – met Youssef (Johri, red.) en Kay (Huijgens, red.) – al een paar zijn afgehaakt”, legt Schreuders uit. “Aanvulling was dus nodig.”

Foto: Jeroen Savelkouls