Huisman per direct gestopt bij CHC

DEN BOSCH – CHC gaat verder zonder trainer/coach John Huisman. De 76-jarige Bosschenaar is per onmiddellijke ingang gestopt bij de tweedeklasser.

“Dit is nooit de bedoeling geweest, van niemand. In deze situatie zijn er alleen maar verliezers”, reageert Louis Schenk namens CHC. “John is simpelweg te fanatiek voor deze generatie. Hij nam het mee naar huis, ligt er wakker van en moet aan zijn gezondheid denken.”

Nieuw elftal
CHC is momenteel de nummer 4 van de 2e klasse C. Na het vertrek van trainer Fatah Hadouir en verschillende (basis)spelers, haalde de club afgelopen zomer heel wat nieuwe namen naar sportpark De Schutskamp. Ook Huisman stapte in. Hij bouwde aan nieuw elftal, wat de competitie opende met drie (ruim) gewonnen wedstrijden. Van de laatste drie duels in de 2e klasse gingen er echter twee verloren en ook in de bekerwedstrijd tegen stadgenoot DBN’22 ging het mis.

De ontstane vacature bij CHC, wat vanavond oefende tegen Wilhelmina (0-4 winst), wordt voorlopig intern ingevuld. Gerard Lederer en assistent Ben Wijnands staan voor de groep tot een nieuwe trainer is gevonden. “We bekijken de komende weken rustig wat de mogelijkheden zijn”, besluit Schenk.

Foto: Thijs Meeuwsen