Wat als 073voetbal zou stoppen?

DEN BOSCH – Zou jij het ook zo jammer vinden als 073voetbal zou ophouden te bestaan? Help dan mee dat te voorkomen en word lid van onze fanclub! Voor slechts 25 euro zorg je ervoor dat we dit seizoen gewoon in de lucht blijven én word je de trotse eigenaar van een paar exclusieve 073voetbal-sokken.

Onze website, die 10 jaar geleden begon, is uitgegroeid tot een niet meer uit het regionale (amateur)voetbal weg te denken medium. De hoeveelheid nieuwtjes en interviews groeit meer en meer en ook de tijd die we er wekelijks aan kwijt zijn blijft oplopen. Om te voorkomen dat we het bijltje er noodgedwongen bij neer moeten gooien, starten we daarom nu de ‘073voetbal fanclub’, waar jij als trouwe bezoeker ‘lid’ van kunt worden.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Maak via [deze Tikkie] het ‘lidmaatschapsgeld’ voor de 073voetbal fanclub over, beantwoord onderstaande vragen en meld je aan. That’s it!

We hopen op veel donaties, zodat de site kan blijven bestaan.

Naam:

E-mail:

Adres & postcode:

Club:

Maat sokken:


Rekeningnummer:

Bijzonderheden:

Success

Gelukt! Je bent nu (als je ook het ‘lidmaatschapsgeld’ hebt overgemaakt) lid van de 073voetbal fanclub! Dank voor je donatie 🙂

Error

Ho, je bent nog wat vergeten! Vul alle vragen even goed in om onduidelijkheid te voorkomen.