Vertrekkers en blijvers bij Nivo Sparta

ZALTBOMMEL – Traditiegetrouw is Nivo Sparta al tijdig bezig met het vormen van de selectie voor het nieuwe seizoen. De eerste elf namen voor het nieuwe voetbaljaar zijn inmiddels prijsgegeven en ook enkele vertrekkers zijn bekend.

Al eerder meldden we dat Bram Nijhoff zijn heil gaat zoeken in de Kruisstraat, maar ook Sam van Doremalen verlaat Nivo na dit seizoen. De 31-jarige Bosschenaar kwam afgelopen zomer over van WNC, maar er is niet de klik waarop werd gehoopt. Van Doremalen zegt zijn opties aan het afwegen te zijn.

Vertrouwde spelers
Doelman Jay Verstappen, eveneens aan zijn eerste seizoen in Zaltbommel bezig en vooralsnog genoegen nemend met een rol als tweede keeper, blijft wel. Hetzelfde geldt voor Marijn van Rijswijk, die overkwam van FC Engelen, en de vertrouwde Nivo-spelers Merlijn Bax, Iain Brands, Mitchell Heesbeen, Fabrice de Jonge, Naoufal Kaaouass, aanvoerder Frenk Schaap, Yri Schalkx, Daan Schreuders en Roan van der Zalm.

Foto: Marco Oomen