Chraou en Meeuwsen slaan een gat

DEN BOSCH – Tijdens de eerste competitiehelft was het nog een beetje spannend, maar zondag ging het rap in de top van het regionale topschuttersklassement. Wesley Meeuwsen tekende maar weer eens voor een hattrick, terwijl Jaouad Chraou zijn productie zelfs in één klap verhoogde van 18 naar 23 doelpunten.

Maar liefst 26 van de spelers die de top-40 vormen kwamen tot scoren. De absolute uitschieter is uiteraard Chraou, die langzaam op gang kwam bij Hedel, maar zijn vizier inmiddels prima heeft afgesteld. Ook die andere voormalig divisiespeler, Meeuwsen dus, blijft aan de lopende band scoren. Drie klassen hoger dan Chraou legde de Bossche spits er inmiddels al 20 binnen namens CHC.

Niet meer te dichten?
Zijn er nog regionale goalgetters die de beide routiniers in de komende maanden kunnen achterhalen of heeft het tweetal een niet meer te dichten gat achtergelaten?

Onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.

Topscorers per 5 feb.
Jaouad Chraou Hedel 23 +5
Wesley Meeuwsen CHC 20 +3
Joeri Vugts Nemelaer 13 +1
Bjorn van Bijnen Vlijmense Boys 13
Sander Willems Wilhelmina 13

Alle doelpuntenmakers van de regioclubs in seizoen 2023-2024 op onze speciale Topscorers-pagina.

Foto: Petra vd Bogaard