Hadouir per direct weg bij RKC

DEN BOSCH – RKC Waalwijk en Anouar Hadouir hebben de wegen per direct gescheiden. De 41-jarige assistent-trainer past volgens Mo Allach niet in het plaatje wat hij voor ogen had toen de technisch directeur afgelopen zomer een compleet nieuwe technische staf formeerde.

Hadouir, vorige week nog op de foto bij ons artikel uit de 073voetbalkrant over Bart Tinus, kwam over van Willem II, waar hij als jeugdtrainer actief was, en debuteerde in Waalwijk als een van de secondanten van nieuwe hoofdtrainer Henk Fräser. Samen met Geert-Arend Roorda en Adil Auassar verving hij Peter Uneken en Sander Duits, die Joseph Oosting volgden naar FC Twente.

Vroegtijdig beëindigd
Nu is besloten de samenwerking met de Bosschenaar vroegtijdig te beëindigen. Tijdens een tussentijdse evaluatie werd de onderlinge afstemming niet optimaal bevonden en beide partijen hadden te weinig vertrouwen in een verdere samenwerking.

Foto: Gerald van Zanten