De spanning is weer helemaal terug

DEN BOSCH – De strijd om de regiotopscorerstitel leek al lang en breed beslist, maar plotseling is de spanning weer helemaal terug. Met 5 treffers tegen het wel heel erg jeugdige FC Engelen heeft Wesley Meeuwsen lijstaanvoerder Jaouad Chraou niet alleen bij-, maar zelfs íngehaald.

Chraou moest na een rode kaart twee wedstrijden toekijken en kwam afgelopen zondag niet tot scoren in de verrassend met 3-0 verloren wedstrijd van Hedel tegen concurrent MEC’07. Meeuwsen bewandelde precies de tegenovergestelde weg. Twee weken geleden scoorde hij twee keer namens CHC, vorige week prikte hij eenmaal raak en tegen Engelen kon de spits dus zelfs een handvol doelpunten bijschrijven.

Spannende strijd
Het levert een ongekend spannende strijd op om de ongetwijfeld felbegeerde topscorerstitel van het 073voetbalgebied. De achtervolgers zijn met een grote groep, maar volgen allemaal op gepaste afstand. Wat gaat er in de laatste twee maanden van de competitie nog allemaal gebeuren..?

Onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.

Topscorers per 25-03      
Wesley Meeuwsen CHC 28 +5
Jaouad Chraou Hedel 27  
Brent de Wijs Nieuwkuijk 16  
Roel Kappen Avanti ’31 15  
Iain Brands Nivo Sparta 15 +1
Bjorn van Bijnen Vlijmense Boys 15  

Alle doelpuntenmakers van seizoen 2023-2024 op onze speciale Topscorers-pagina.