Emplina raakt alleen doelman kwijt

EMPEL – Bij Emplina blijft nagenoeg de volledige selectie aan boord. Op doelman Tom Stupers na hebben alle spelers aangegeven ook volgend seizoen bij de eersteklasser te voetballen.

Stupers keerde twee jaar geleden, na een kortstondig avontuur bij Nivo Sparta, terug op sportpark Empel-Zuid, maar hij gaat Emplina nu wederom verlaten. De 31-jarige keeper woont tegenwoordig in Gorinchem en wil graag dichter bij huis aan de slag. Hij verkast naar competitiegenoot Almkerk.

Verder blijft de voltallige selectie bij Emplina en daar is trainer Anthony Lurling blij mee: “Naast de talentvolle Jael Swarts, die over komt uit de JO19, hebben we wel nog zeker een nieuwe keeper nodig. En daarnaast kijken we natuurlijk of we de selectie nog verder kunnen versterken.”

Debuutseizoen
Met een voorlopige derde plaats is Emplina, wat vorig jaar kampioen werd, bezig aan een prima debuutseizoen in de 1e klasse. Van de eerste 17 competitiewedstrijden werden er slechts 3 verloren.