Frank Brands nieuwe trainer Roda Boys/Bom.

frankbrands_sfbFrank Brands volgt bij aanvang van het seizoen 2017-2018 Pieter Tuns op als hoofdtrainer van Roda Boys/Bommelerwaard. De zaterdag tweedeklasser maakte dit vandaag bekend via de sociale media. Daarmee komt er na drie seizoenen enigszins onverwachts een einde aan de trainersperiode van Tuns in Aalst, waar hij onlangs nog een periodetitel wist te winnen.

Afgelopen seizoen degradeerde Brands met Schijndel ‘onvermijdelijk’ uit de eerste klasse, waarna de beide partijen uit elkaar gingen. Daarop meldde zich geen nieuwe club, waardoor de 48-jarige Bosschenaar dit seizoen zonder club zit. Komend seizoen begint Brands vol energie aan de nieuwe uitdaging bij Roda Boys/Bommelerwaard. Of dat in de tweede of eerste klasse is, zal de tijd ons leren.

Geef een reactie