Nivo strikt aanvaller Mohammed Nikbakht

ZALTBOMMEL – Mohammed Nikbakht (22) voetbalt vanaf komende zomer bij Nivo Sparta. Hij komt over van Achilles Veen, waar hij de laatste tijd niet meer aan spelen toekomt in het eerste elftal en besloot te vertrekken. De Bossche aanvaller doorliep de jeugdopleiding van Willem II/RKC en speelde daarna voor OJC Rosmalen en RKSV Schijndel.

“Ik heb de afgelopen wedstrijden niet meer gespeeld, omdat ik aan de 14 duels zit en als ik in het 1e zou spelen, dan kan ik niet meer voor het 2e uitkomen”, legt de inmiddels in Rosmalen woonachtige Nikbakht uit. “Beide teams willen voor het kampioenschap en promotie gaan. De trainer van het tweede vroeg of ik hen daarbij wilde helpen. Daar heb ik ja op gezegd, omdat ik ook al bijna niet meer speelde in 1.”

Kay Huijgens, die in de winterstop aansloot bij de zaterdag hoofdklasser, staat wel iedere week in de basis in Veen. Voor volgend seizoen zijn al meer aanvallers gehaald. “Naar mijn mening teveel”, zegt Nikbakht. “Acht spelers voor drie posities is teveel. Ik besloot daarop te vertrekken en heb met meerdere clubs gesproken. Nivo Sparta leek me de leukste. Ik kom er weer samen met huidige teamgenoot Jasper de Wit te spelen, maar vooral omdat ze de ambitie hebben om richting de hoofdklasse te gaan.”

Uitgeschakeld
Eerder werd door Nivo Sparta al Bart Goesten uit Ammerzoden, momenteel speler van Roda Boys, naar Zaltbommel gehaald. Die buitenspeler is echter onlangs uitgeschakeld met een kruisbandblessure en dus een groot deel van volgend seizoen niet inzetbaar.

Geef een reactie