Roy Rozen gaat het lager proberen

VLIJMEN – Na heel wat jaren voetballen op hoog amateurniveau vindt Roy Rozen het mooi geweest. “Het is gewoon veel te druk allemaal”, aldus de 35-jarige verdediger van Nieuwkuijk. We zien hem niet meer terug bij een vlaggenschip, zo vertelt hij. Rozen gaat voortaan (nog meer) genieten van het bezig zijn met de kindjes en het proberen in een lager elftal.

De verdediger, met volgens eigen zeggen ‘dezelfde instelling als naamgenoot Roy Keane’, begon lang geleden te voetballen bij Nieuwkuijk. “Daar heb ik tot de B-jeugd gespeeld”, weet hij nog. Met Vlijmense Boys, Almkerk, Nivo Sparta, weer Vlijmen en tot slot opnieuw Nieuwkuijk volgde daarna een jarenlange carrière in het regionale voetbal.

Die tijd is nu voorbij voor de geboren en getogen Vlijmenaar. “Ik heb twee kinderen waar ik graag mijn tijd in steek”, zegt hij. Rozen is inmiddels aangesloten bij een lager elftal van Vlijmense Boys, waar hij verschillende oud-teamgenoten tegenkwam. “Kijken of dat me bevalt. Ik kan nou eenmaal nog steeds niet tegen mijn verlies.”

Geef een antwoord