Van Geffen, Laponder en Van Overbeek verlengen

EMPEL/VUGHT/HAAREN – De maand november is aangebroken en dat betekent tegenwoordig dat het eerste nieuws omtrent bijtekendende trainers al bekend wordt gemaakt. Zo verlengde William van Overbeek deze week zijn contract bij Emplina, blijft Theo van Geffen langer bij Nemelaer en tekende John Laponder bij bij Zwaluw VFC.

Van Geffen verlengde zijn contract met een jaar. De voormalige spits van OJC Rosmalen is bezig aan zijn derde seizoen bij de eersteklasser uit Haaren. Vorig jaar kwalificeerde hij zich met de dorpsclub voor de nacompetitie om promotie naar de hoofdklasse. Momenteel staat Van Geffen met Nemelaer in de middenmoot.

William van Overbeek is sinds halverwege vorig seizoen werkzaam bij Emplina en heeft de intentie om langer bij de tweedeklasser te blijven. Hij tekende voor twee jaar bij. Het bestuur van de tweede amateurclub van de gemeente Den Bosch zegt blij te zijn dat men de gedreven Van Overbeek, die ook FC Den Bosch O19 traint, voor langere tijd aan zich heeft kunnen binden.

Ook Zwaluw VFC en John Laponder gaan nog minimaal een jaar door. Laponder is voor het derde seizoen werkzaam bij de derdeklasser uit Vught. Momenteel staat hij met Zwaluw op een fraaie derde plaats. “John is een prima trainer en zorgt voor rust rondom het elftal”, liet middenvelder Rick de Windt deze week weten op 073voetbal.

Geef een reactie