Streaker na openingstreffer Vlijmense Boys

VLIJMEN – Niet alleen de 5-1 zege op Haarsteeg was zondag na afloop van de derby hét onderwerp van gesprek in de kantine van Vlijmense Boys. Ook over de opvallende actie van Maikel van Wanrooij, speler van het tweede elftal, werd tijdens de derde helft volop nagelachen. Na de openingstreffer kleedde die zich uit, om de doelpuntenmaker in de armen te springen.

Filmpje onderaan dit artikel!

Marco van Bijnen was een van de aanwezigen die dubbel lag op het moment dat hij Van Wanrooij al streakend over het veld zag gaan. “Het was een weddenschap tussen Ayoub (Bakkali, red.) en Maikel. Als Ayoub zou scoren, zou hij naakt het veld op komen. En ja, je kan wel zeggen dat hij zich eraan gehouden heeft. Nou ja, helemaal naakt was ie inderdaad gelukkig niet. Hij had z’n boxer nog aan.”

Van Wanrooij had er ‘s morgens al een training met het tweede op zitten en volgde de derby van achter het doel, bij het terras van de kantine van Vlijmense Boys. “Een jongen van de club”, lacht Van Bijnen, die zelf afgelopen zomer terugkeerde bij Vlijmen, na een uitstapje naar CHC. “Nee, hij kreeg geen rood. Maar ik had hem dat wel gegeven.”

Als vanouds
Het bevalt Van Bijnen, zeker met dit soort grollen, weer als vanouds in Vlijmen. “De sfeer in de groep is echt super. Dat zie je ook wel terug in ons spel. Ik had wel verwacht dat het beter zou gaan draaien dan vorig seizoen, maar dat het zó goed zou gaan, dat had ik niet gedacht. Ik ben de vaste linksback, maar als ik een training gemist heb, staat Wesley van der Voort erin. Een jongen met echt heel veel inzet en ook een goede voetballer.”

Foto: Edwin Beekmans

Geef een antwoord