Weer eentje via Real naar divisieclub

VUGHT – Niet voor het eerst blijkt Real Lunet een prima springplank te zijn. Opnieuw maakt namelijk een speler, via een tussenstop, de overstap van de kleine Vughtse vereniging naar een club die op divisieniveau actief is. Gino Dix maakte voorgaande seizoenen zijn goals nog voor Real, maar hoopt dat komend jaar te doen bij het gerenommeerde DOVO.

Dix, die eerder actief was bij Elinkwijk, FC Den Bosch (jeugd) en Theole, maakte in vier seizoenen vele tientallen doelpunten namens Real Lunet. Dit jaar was hij met de Gorinchemse derdeklasser SVW volop in de race om het kampioenschap. Met zijn 18 treffers had hij daar een groot aandeel in. Voor DOVO, dat in de derde divisie uitkomt, reden genoeg om de aanvaller uit Tiel op te nemen in de selectie van volgend seizoen. “Het mag dan vier niveau’s hoger zijn, het gaat me lukken”, reageert Dix vol vertrouwen tegenover 073voetbal.nl.

Foto: Gerald van Zanten

Geef een reactie