Forse groei voor ambitieus Real Lunet

VUGHT – Real Lunet heeft ambitieuze jeugdplannen. De samenwerking met FC Den Bosch gaat niet door, maar er komen volgend seizoen wél maar liefst 2 senioren- en 6 jeugdteams naar sportpark Bergenshuizen. Veelal op niveau en inclusief een nieuw Onder 23-team, waar de hoofdmacht van kan profiteren.

“Dankzij inspanningen van het nieuwe bestuur en diverse contacten in mijn voetbalnetwerk hebben wij een plan opgesteld en spelers benaderd die in wilden stappen”, vertelt Glenn Simon, hoofdtrainer van Real Lunet, opgetogen. “Met medewerking van Pieter Schrassert Bert wil Real een goed fundament neerzetten om jonge spelers door te laten stromen naar het eerste team. Sinds de plannen bekend zijn geworden stromen de aanmeldingen binnen. De samenwerking met FC Den Bosch, dat op zaterdag van de Vughtse velden gebruik zou gaan maken, is daarmee van de baan. Ik kies uiteraard liever voor eigen jeugd, die uit Vught en de regio komt. Wij moeten wel, aangezien de goede jeugd vooral voor Zwaluw koos.”

Simon deed zijn verhaal bij plaatselijke omroep NOVO3. “We zijn volop bezig met het seizoen 2020-2021. Helaas zonder de 34-jarige Justin Tahapary, die gaat stoppen. Hij was een voorbeeld voor de sport. Hij speelde fel en hard, maar toonde altijd respect voor de tegenstander en scheidsrechter. Gelukkig blijft hij op onze ‘noodlijst’ staan. Keeper Jesse de Vries is na een blessure van 1,5 jaar weer terug, daar ben ik heel blij om. Aangevuld met nieuwe spelers en jeugdige talenten zoals Djordi Meerveld hopen we weer volop mee te doen in de 2e klasse”, aldus Simon.

Beluister onderstaand het gesprek tussen Ger Posthuma en Simon bij NOVO3:

Geef een antwoord