Vernieuwd TGG wint toernooi bij Real

VUGHT/DEN BOSCH – Het toernooi van Real Lunet kwam zaterdag op naam van TGG, dat in drie wedstrijden geen enkel tegendoelpunt hoefde te incasseren en dus ongeslagen bleef. De helft van de in totaal 6 goals die de Bossche derdeklasser produceerde kwam op naam van Arda Havar, die debuteerde in het groen-wit.

TGG bleef Trinitas Oisterwijk, waarvan het als enige niet wist te winnen, voor. Real Lunet eindigde als derde, voor het Onder 23-team van de organiserende vereniging. Havar begon netjes op de bank, maar maakte tegen (het O23-team van) zijn voormalige club direct zijn eerste treffer namens TGG. En ook tegen Real 1 kwam de fraaie openingstreffer op naam van de routinier. Opvallend was daarnaast de rentree van Bas van Zeelst, die na bijna 16 maanden blessureleed weer zijn eerste minuutjes maakte. Good old Roy Netten speelde eveneens mee. Hij keerde terug van Hedel en sloot aan bij het tweede elftal van TGG, maar draafde dit weekend toch weer als vanouds op bij het eerste.

TGG lijkt zich op het eerste oog goed te hebben versterkt. Real Lunet beschikt eveneens duidelijk over een goed voetballende ploeg. Misschien zit er wel teveel voetbal in om hoge ogen te gooien in de toch wel fysieke 2e klasse. De nog jonge Djordi Meerveld, overgekomen van Wilhelmina, toonde zich in ieder geval levensgevaarlijk in de voorhoede, waar Guillermo le Couvreur nog niet helemaal fit leek.

Uitslagen:
TGG – Trinitas 0-0
O23 – Real Lunet 0-3
Real Lunet – TGG 0-4
Real Lunet – Trinitas 0-1
O23 – Trinitas 2-1
TGG – Real Lunet 2-0

Foto: André Nouwens

Geef een reactie