Van Houtum vertrekt bij Hedel

HEDEL/DEN BOSCH – Na 4 seizoenen is Wilco van Houtum in jaargang 2021-2022 niet meer de hoofdtrainer van Hedel. De 50-jarige Bosschenaar gaat de vijfdeklasser aan het einde van het seizoen verlaten, zo is ‘in goed onderling overleg’ besloten.

De reden voor zijn vertrek is simpel: “Omdat ik er na dit seizoen al 4 jaar op zit en ik wel eens wat anders wil. En ik denk dat dat ook goed is voor het elftal, om iemand anders voor de groep te hebben, met misschien andere ideeën. Ik zal met pijn in mijn hart afscheid nemen, want Hedel is een mooie club met veel lieve en goede mensen. Maar dat weet je als je trainer bent, dan is er een tijd van komen en gaan.”

Van Houtum is toe aan de bekende ‘nieuwe uitdaging’. “Zowel een zaterdag- als zondagclub is welkom, dat maakt mij niet uit, ik zie wel wat er op mijn pad komt. Mijn voorkeur? Zaterdag zou wel een keer leuk zijn. Iedereen zegt dat dat ook wel iets heeft.”

Foto: Frank van Engelen

Geef een antwoord