Er is hoop voor de Takkie-fans

HAARSTEEG – Dik twee jaar is Bjorn van den Wildenberg inmiddels al zoet met zijn blessures. De middenvelder van Haarsteeg – 23 jaar oud en voor het vierde seizoen lid van de selectie – kan zich zijn laatste wedstrijden nog goed herinneren. Simpelweg omdat ze op een hand te tellen zijn. “Maar er is hoop voor de fans, dat zeker.”

Zie ook: Niet alleen maar euforie bij Haarsteeg (06-11-’18)

Van den Wildenberg scheurde twee seizoenen geleden zijn voorste kruisband af en was daardoor een jaar uit de roulatie. “Door wat tegenslagen ging het herstel niet helemaal voorspoedig. En toen ik net mijn eerste competitiewedstrijd weer had gespeeld, tegen BVV, brak corona uit”, blikt hij nog eens terug. In de voorbereiding op het huidige seizoen ging het weer mis. “Ik heb alle trainingen in de voorbereiding meegedaan, maar ik wilde denk ik te snel en teveel. Tijdens een toernooi bij SVSSS kreeg ik opnieuw last van dezelfde knie. Uit MRI-scan bleek het een beschadiging aan het kraakbeen te zijn, waardoor ik van de orthopeed weer een tijdje rustig aan moest doen.”

Goede weg
Inmiddels ligt ons favoriete spelletje natuurlijk alweer een tijd stil. Maar mochten we de draad weer kunnen oppakken, dan is de kans groot dat ook Takkie – zoals hij bij zijn club liefkozend wordt genoemd – er weer bij is. “Er is hoop voor de fans, ja”, lacht de publiekslieveling van Haarsteeg.

“Ik zou wel weer kunnen voetballen, ben op de goede weg. Op dit moment probeer ik mezelf fit te houden, zodat ik straks een fitte start kan maken. Maar ik ben bang dat het dit seizoen niet veel meer wordt, met al die nieuwe mutatievormen van corona”, zegt hij erbij. “Ik hoop het wel natuurlijk, ik mis de zondagen. Lekker een wedstrijdje voetballen en daarna de kantine in.”

Foto: heusden.nieuws.nl

Geef een antwoord