John Meijs toch weer hoofdtrainer

DRUNEN – Dachten we maandag nog dat de trainerscarrousel gestopt is met draaien, moeten we daar nu toch nog even op terugkomen. John Meijs gaat namelijk weer aan de slag als hoofdtrainer. De in Drunen woonachtige Vlijmenaar staat volgend seizoen voor de groep bij derdeklasser Irene’58.

Meijs trainde eerder onder meer OJC Rosmalen, UDI’19, Blauw Geel’38, RKDVC en was het meest recent actief bij Rhode. De eersteklasser uit Sint Oedenrode nam, wegens tegenvallende resultaten, in maart vorig jaar afscheid van de coach. Die stapte op zijn beurt afgelopen november alweer in bij Irene’58. Hij informeerde in de afgelopen periode naar de mogelijkheden bij andere verenigingen, maar koos voor een langer verblijf bij de club uit Den Hout (tussen Made en Oosterhout). De coachende en ondersteunende rol, die hij er tot nu toe heeft, wordt volgend seizoen vervangen door het hoofdtrainerschap.

Bekijk alle ingevulde trainersstoelen in ons trainersoverzicht.

Geef een antwoord