Gestopte Struijk nog goed in de markt

VUGHT/LENNISHEUVEL – Hoe zijn toekomst eruit ziet, daarover is nog veel onduidelijkheid. Misschien voetbalt Frank van der Struijk nog een jaartje door, maar van Real Lunet was eigenlijk al afscheid genomen. De inmiddels alweer 36-jarige oud-prof had zijn schoenen al bijna aan de wilgen hangen, maar heeft ze er voor de zekerheid toch maar weer vanaf gehaald.

Nog een jaartje er aan vast plakken bij Real, dat zag Van der Struijk niet zo zitten. “Eigenlijk zou ik helemaal stoppen, maar er zijn nu opties gekomen die er heel goed uitzien. En je weet nooit wat en wie er nog meer komt.” Namen en rugnummers wil de voormalige verdediger van Willem II, Vitesse en ODC niet noemen, maar er hebben een paar clubs interesse in zijn ervaring. “Clubs van vergelijkbaar niveau, 2e klasse dus. Ik weet alleen nog niet wat ik wil”, zegt hij er eerlijk bij. “Ja, op mijn 36e blijk ik inderdaad nog steeds goed in de markt te liggen”, lacht de in Lennisheuvel woonachtige routinier. “Maar ik wil niemand tegen het hoofd stoten en kijken of het past. Zo niet, dan stop ik met voetballen.”

Foto: Gerald van Zanten

Geef een antwoord