Elf vragen aan… Djoey van Nuland

ROSMALEN – Djoey van Nuland is sinds een aantal seizoenen trotse selectiespeler van RKKSV. Samen met veel van zijn vrienden stapte hij over van OJC Rosmalen naar de kleinere broer, om daar in een standaardelftal te gaan voetballen. De kleine technicus, ooit een zaalvoetbaltalent, is een opvallende verschijning in de 4e klasse.

Geboren: 8 juli 1994 in Den Bosch.
Club(s): OJC Rosmalen, FC Den Bosch, weer OJC en nu RKKSV.
Positie: Het liefst rechtsbuiten, maar ik word overal wel neergezet.
Dagelijks leven: Ik woon al mijn hele leven in Rosmalen, tegenwoordig samen met mijn vriendin, en werk als loodgieter bij Hoppenbrouwers.

 1. Sterkste/zwakste punt: Mijn sterkste punt is denk ik mijn inzicht en techniek. Het zwakke punt is toch wel de conditie.
 2. Kunst- of natuurgras: Het maakt mij niet zoveel uit. Ik kan op beide velden wel uit de voeten.
 3. Kleur voetbalschoenen: Ik heb alle kleuren al gehad. Momenteel gewoon zwart met rode.
 4. Mooiste tenue en sportpark: Het rood-zwart van RKKSV en OJC vind ik toch het mooist. Ik ga ook voor het sportpark van OJC als het mooiste van de regio.
 5. Mooiste voetbalmoment: Het kampioenschap met ons vriendenteam bij OJC Rosmalen. Het mooiste moment bij Kruisstraat is niet echt voetbal, maar de uitstapjes naar Engeland waren geweldig.
 6. Dieptepunt/grootste blunder: Dat ik de laatste jaren veel last van blessures heb. Afgelopen twee seizoenen heb ik allebei mijn hamstrings ingescheurd en nu heb ik last van botsplinters in mijn enkel, waar ik voor word geopereerd.
 7. Opvallendste teamgenoot: Dat is toch onze aanvoerder Lars van Dijck. Hij speelt al 15 jaar in het eerste en het is altijd genieten met de motivatiefilmpjes die hij op donderdagavond via de groepsapp verspreidt.
 8. Voetbalhumor: In ons vriendenteam hadden we altijd de Lul van de Week. Als afsluiting bij de training deden we dan een afvalrace, met vrije trappen op de keeper. Degene die over bleef, moest dan op donderdagavond en zondagmiddag het bier halen voor iedereen.
 9. Wat wil je nog bereiken: Met RKKSV wat constanter worden, zodra de competitie weer begint. Verder denk ik nog niet zoveel na over mijn voetbaltoekomst. Tot het kan wil ik in het eerste van RKKSV voetballen. Daarna kijk ik wel of ik nog verder ga.
 10. Beste speler uit de regio: Sjors van Zoggel voetbalt sinds dit seizoen bij ons. Ik vind hem toch wel een slimme en goede voetballer.
 11. Opvallendste regioclub: Ik denk Nulandia. Zolang als ik er tegen speel, zijn ze toch wel de beteren van de competitie.

Geef een antwoord