Thomassen vertrokken bij Helmond Sport

DEN BOSCH – Per direct is Jordy Thomassen geen speler meer van Helmond Sport. De 28-jarige aanvaller kwam met de club overeen dat zijn nog tot juni 2022 doorlopende contract met onmiddellijke ingang is ontbonden. Reden voor het vertrek is niet bekend, maar het heeft er alle schijn van dat de Bosschenaar te weinig perspectief in Helmond zag om langer te blijven.

Thomassen speelde in totaal – verdeeld over twee periodes – 125 wedstrijden namens Helmond Sport, waarin hij 30 keer scoorde en voor 13 assists tekende. Vorig seizoen maakte hij er 2 in 35 wedstrijden. Dit seizoen kwam hij nog niet in actie. Vorige week, toen Helmond met 2-0 verloor van zijn oude club FC Den Bosch, bleef Thomassen op de bank en ook vrijdagavond, toen er thuis van Jong AZ werd verloren, moest hij tandenknarsend toekijken.

Eerder voetbalde de getalenteerde Bossche volksjongen bij FC Den Bosch, RKC Waalwijk, De Graafschap en het Australische Adelaide United. Waar nu zijn toekomst ligt, is onbekend. Ongetwijfeld zien we hem binnenkort opduiken bij een nieuwe club.

Foto: Henk van Esch

Geef een reactie