Naessens Derby Cup terug van weggeweest

HAARSTEEG/VLIJMEN/DRUNEN/NIEUWKUIJK – Na bijna een jaar van afwezigheid kan ook de Willy Naessens Derby Cup weer leven ingeblazen worden. De onderlinge ontmoetingen van Haarsteeg, Nieuwkuijk, RKDVC en Vlijmense Boys – niet meer zoals voorheen in 3C, maar in de 3e klasse B – worden verwerkt in een alternatieve ranglijst. De sponsor van de ludieke cup zal daarnaast weer voor verschillende extra’s én mooie prijzen zorgen. De winnaar van de onderlinge competitie krijgt 3.000 euro, de nummer twee 1.250 euro, de club die als derde eindigt 500 euro en de nummer vier 250 euro.

Al sinds de buurclubs competitiegenoten zijn, organiseert Naessens de Derby Cup. “Gelukkig kunnen we hem dit jaar weer starten”, vertelt Suzan Dorgelo namens de industriebouwer, die sponsor is van alle vier de verenigingen. “Daar zijn we super blij om, want ik denk dat iedereen wel weer zin heeft in een mooi potje voetbal, maar zeker ook dat biertje tijdens de derde helft. We hopen dan ook dat we dat komend jaar dubbel en dwars in kunnen gaan halen.”

Wederopstanding
Ook dit seizoen volgt 073voetbal de verrichtingen in de Willy Naessens Derby Cup net een beetje extra. Als vanouds zorgen we met de gebruikelijke interviews met spelers en trainers van de vier Heusdense clubs voor voor- en nabeschouwingen van de derby’s. Naast de rentree van de competitie mag ook de ‘wederopstanding’ van de Willy Naessens Derby Cup gevierd worden en daar doen wij graag aan mee!

Foto: heusden.nieuws.nl

Geef een antwoord