Eerste trainersnieuws is een feit

NIEUWKUIJK – Dit jaar gaat RKVV Nieuwkuijk met de primeur aan de haal. De derdeklasser heeft het contract van hoofdtrainer Corné Verhoeven met een jaar verlengd en is daarmee, als we ons niet vergissen, de eerste club die met het jaarlijkse trainersnieuws op de proppen komt. Ook Dennis van Mensvoort, trainer van Nieuwkuijk 2, blijft aan de vereniging verbonden.

‘Normaliter staan trainers bij onze club voor maximaal 3 jaar onder contract, waarbij we jaarlijks evalueren’, zo meldt de club op haar website. ‘Die 3 jaar zijn einde van dit seizoen voorbij. Echter, door corona hebben zij nog niet één seizoen af kunnen maken’. Tussentijdse gesprekken hebben voor dusdanig veel vertrouwen gezorgd dat de overeenkomsten ook in seizoen 2022-2023 nog gelden.

Uitdagende ambitie
Verhoeven wil graag nog laten zien waar zijn groep toe in staat is: “We hebben veel kwaliteit en de afgelopen 2 jaar al mooie stappen gezet, maar ik denk dat we er samen nog meer uit kunnen halen. We zijn nu nog wisselvallig in onze prestaties, maar we willen daar stabieler in worden. En daarmee in de subtop van de 3e klasse mee gaan draaien.”

Een uitdagende ambitie, zo weet de op een steenworp afstand van het sportpark woonachtige oefenmeester: “En waarschijnlijk is dit wat 70% van de clubs in onze competitie wil. Om het te laten slagen zal dan ook alles goed moeten vallen bij ons. Alle ploegen zitten zó dicht bij elkaar. Fijn dat we al zo vroeg verlengen en we de tijd krijgen om onze ambities waar te maken. Voor mijn gevoel ben ik hier nog niet klaar.”

Geef een antwoord