Laponder verlengt bij Zwaluw VFC

VUGHT – Evenals voorgaande jaren heeft Zwaluw VFC alweer in een vroeg stadium overeenstemming bereikt met John Laponder. De hoofdtrainer verlengt zijn na dit seizoen aflopende contract met een extra jaargang, waardoor hij tot medio 2023 aan de club verbonden blijft.

Het Vughtse bestuur wil met de vroegtijdige verlenging rust en stabiliteit op technisch gebied waarborgen. Ook Laponder is blij met het besluit: “Het gaat mijn zesde jaar worden, maar de meeste spelers is naar hun mening gevraagd en ze zijn nog steeds tevreden over hoe het gaat.” Zwaluw doet mee bovenin de 3e klasse C en dat is wat de coach betreft nog niet het eindstation: “Mijn intentie is altijd om zo hoog mogelijk te trainen. Ik hoop dat we met deze groep een stap kunnen gaan zetten dit seizoen.”

Foto: Gerald van Zanten

Geef een antwoord