Van den Berg vertrekt bij Maliskamp

ROSMALEN – Na dit seizoen houdt Willem van den Berg het voor gezien bij Maliskamp. De 43-jarige trainer heeft er dan 4 seizoenen op zitten bij de vierdeklasser. Twee andere trainers uit onze regio, Erik Meulendijk en Henry van der Linden, verlengden juist bij hun clubs.

Bij Maliskamp zag men het niet aankomen, maar Van den Berg heeft toch echt aangekondigd aan het einde van dit seizoen te stoppen. “Wat ik ga doen, is nog onbekend”, vertelt aan 073voetbal. “Mocht er iets langs komen wat me past, dan zal ik er voor open staan. Voor Maliskamp denk ik dat het goed is dat er volgend seizoen een nieuw figuur voor de groep staat, om verder te ontwikkelen.”

Langer verblijf
Meulendijk plakt er juist nog een vierde seizoen aan bij Prinses Irene. ‘De spelers van de A-selectie waren en zijn nog steeds positief over de oud profvoetballer van FC Den Bosch. Dan is het dus logisch dat hij ook volgend seizoen bij onze vereniging weer actief zal zijn’, zo bracht de club naar buiten.

En tot slot gaat ook Henry van der Linden voor een langer verblijf bij Nooit Gedacht. ‘Zowel spelers, TC als de trainer zelf zijn enthousiast en willen graag verder met elkaar. Er is een goede klik en daarnaast wordt de inzet buiten de eigen selectie en voor de hele club ook zeer gewaardeerd.’

Foto: Marc van der Els

Geef een antwoord