Anthony Lurling langer bij FC Engelen

ENGELEN – Ook de komende twee seizoenen staat Anthony Lurling aan het roer bij het eerste elftal van FC Engelen. Dat zijn de Bossche oefenmeester en het bestuur van de derdeklasser overeengekomen.

Lurling, op de foto samen met voorzitter Bram Broeks, is sinds 2019 hoofdtrainer bij FC Engelen. Hij voetbalde er na zijn profcarrière nog een paar seizoenen zelf in het vlaggenschip en schoof daarna door naar de technische staf. De 44-jarige Bosschenaar verlengde deze week zijn aflopende overeenkomst met twee jaar. Ook assistenten Achmed Erassan en Edwin Voets blijven bij het eerste elftal actief.

FC Engelen beschikt over een talentvolle selectie en wil samen met Lurling de ingeslagen weg, na twee niet afgemaakte seizoenen, met de nodige ambitie verder inzetten. Onlangs liet de trainer weer een aantal jeugdspelers – waaronder zijn eigen 16-jarige zoon – debuteren.

Geef een antwoord