Van Bezouwen is Emplina nog niet beu

EMPEL – Jeroen van Bezouwen heeft zijn contract bij Emplina verlengd en is dus ook volgend seizoen hoofdtrainer van de tweedeklasser. De club zegt daar heel blij om en trots op te zijn. De oefenmeester ziet op zijn beurt nog voldoende aanknopingspunten om zijn werk bij Emplina voorlopig voort te zetten.

De 44-jarige Tilburger, oorspronkelijk afkomstig uit Rotterdam, noemt goede communicatie en discipline, veel plezier, hard werken, een talentvolle spelersgroep, fantastische staf en de inzet van alle vrijwilligers als redenen om zijn verblijf te verlengen. “Al deze elementen hebben er voor gezorgd dat we steeds meer stappen maken. Ondanks mijn persoonlijke ambities en doelen is het geloof in deze groep zo groot dat ik heb besloten mijn contract met minimaal een jaar te verlengen.”

Van Bezouwen nam afgelopen zomer de taken over van William van Overbeek, die zijn werkzaamheden bij FC Den Bosch niet meer met die bij Emplina kon combineren. Hoewel Van Bezouwen de afgelopen jaren, met UNA en GVV Unitas, op hoger (divisie)niveau actief was, zegt hij het in Empel enorm naar zijn zin te hebben: “Nee, ik ben niet van plan om hier na een korte tijd alweer te vertrekken. Er zit nog veel rek in de groep. En zeker in deze vervelende coronaperiode ben ik iemand die waardering heeft voor hetgeen hij heeft en wat erg goed voelt.”

Foto: Gerald van Zanten

Geef een antwoord