Verlengende coach verwacht spelers topfit

DEN BOSCH – Bij BLC zijn de beleidsbepalers tevreden over het eerste halfjaar van trainer Danny Otterloo, die debuteert als hoofdtrainer. De 48-jarige in Zeeland geboren en getogen Bosschenaar heeft zijn contract met een jaar verlengd én hoopt dat zijn jongens in blakende conditie zijn, om (zodra dat weer is toegestaan) de trainingen te herstarten.

“De resultaten van het lopende seizoen geven aan dat na een lastige start de weg naar boven is ingeslagen”, laat Gerry Donhuijsen namens het technische kader van BLC weten. In die woorden kan Otterloo zich wel vinden: “Na een stroef begin – een voorbereiding waarin we verre van compleet waren – bevalt het hoofdtrainerschap me prima. Ik ben dan ook blij met de verlenging en het vertrouwen van het bestuur.”

Individueel programma
De debuterend coach vernam dat de spelers ook tevreden waren over de eerste helft van het seizoen. Die werd afgesloten met de voorlopige tweede plaats in de zaterdag 3e klasse D. “Hopelijk kunnen we, wanneer we weer mogen beginnen, de lijn doortrekken. De spelers hebben allemaal een individueel programma meegekregen en ik ga er vanuit dat ze topfit op het veld staan bij de eerste training”, eindigt hij met een grote glimlach.

Geef een antwoord