Van Hattum en Hesemans verlengen

SCHIJNDEL/HELVOIRT – Bij zowel Avanti’31 als Helvoirt komt er vandaag witte rook uit het clubgebouw. In beide kampen heeft de hoofdtrainer zijn overeenkomst verlengd. Tevens maakte Helvoirt bekend dat de toekomstige trainer uit eigen gelederen afkomstig zou moeten zijn.

Bij Avanti is het niet zo vreemd dat Stephan Hesemans langer aanblijft. Bij de koploper van de 3e klasse C is logischerwijs iedereen uitermate tevreden over het verloop van de eerste helft van het seizoen. ‘Niet alleen zijn de resultaten meer dan prima, ook het betrekken van de jeugd bij de selectie verloopt naar ieders tevredenheid’, luidt een persbericht. ‘Beide partijen spreken dan ook de intentie uit de samenwerking voor een langere periode voort te zetten.’

Opvolgen
In Helvoirt zijn de resultaten een stuk wisselvalliger. Maar wat de toekomst van de trainer betreft is men er net zo eensgezind. Henk van Hattum en het bestuur zijn overeengekomen dat de oefenmeester ook volgend seizoen de scepter zwaait. Ook de samenwerking met assistent-trainer Harm van Hal is verlengd. Die gaat zich komend seizoen tevens richten op het behalen van zijn UEFA B-diploma. Het is de bedoeling dat Van Hal Van Hattum opvolgt als hoofdtrainer van v.v. Helvoirt, zo laat de club weten.

Foto: Piet van Vorstenbosch

Geef een antwoord