Vierde seizoen Erik van Esch in Vlijmen

VLIJMEN – Ook volgend seizoen is Erik van Esch de hoofdtrainer van Vlijmense Boys. Die intentie hadden de club en oefenmeester allebei al een tijdje, maar pas dit weekend maakte men het officieel. “Voor mij was het belangrijk dat ook medetrainer Sjef van Engelen en de rest van de technische staf door wilden gaan”, aldus Van Esch.

Het wordt, na vijf jaar Berkdijk en daarvoor drie jaar Nieuwkuijk, alweer het vierde seizoen voor de in Nieuwkuijk woonachtige trainer. “Ik zie nog genoeg uitdaging met deze jonge en talentvolle groep. We staan ook niet voor niets bovenaan. Voor het lopende en komende seizoen hebben de groep, het bestuur en de staf onze ambities uitgesproken. Volgend jaar 2e klasse? Het is nog vroeg in het seizoen”, besluit Van Esch lachend.

Foto: Edwin Beekmans

Geef een antwoord