SCG’18 en Koen Wissing uit elkaar

SINT MICHIELSGESTEL – Aan het einde van het seizoen stopt Koen Wissing, na drie jaar hoofdtrainer van SCG’18 te zijn geweest, bij de derdeklasser. Dat hebben diverse gesprekken tussen bestuur, technische commissie en de in Den Dungen woonachtige oefenmeester duidelijk gemaakt. “Ik kijk wel of er nog iets moois op mijn pad komt. Zo niet, dan ga ik eens een poosje genieten van mijn gezin.”

Trainersnieuws uit Sint Michielsgestel bleef lang uit. Deze week werd het gezamenlijke besluit pas genomen. Er ontstond twijfel voor een verdere samenwerking, waarna beide partijen de conclusie trokken dat het verstandig is om een nieuwe weg in te slaan. “Op dit moment ben ik nog niet bezig met iets nieuws”, reageert Wissing. “Het ziet er naar uit dat bijna alle clubs voorzien zijn, dus de kans dat er op korte termijn iets gaat gebeuren is klein. Maar het is voor mij geen must. Misschien is het wel eens goed om te ervaren hoe het is om geen verplichtingen te hebben.”

Foto: Gerald van Zanten

Geef een reactie