Sonny Cayaux eindelijk hattrick te pakken

DEN BOSCH – Hij moest er heel wat jaartjes op wachten, maar in de herfst van zijn carrière is het Sonny Cayaux dan toch gelukt. De speler van Maliskamp tekende voor drie treffers in de thuiswedstrijd tegen BZS en mocht de wedstrijdbal – voorzien van heel wat handtekeningen – mee naar huis nemen. Hij is er tevens de regiotopscorer van de week mee geworden.

In de top van ons klassement zijn Mats Steenbekkers (Alem), Wesley Meeuwsen (CHC) en Frenk Schaap (Nivo Sparta), met ieder twee nieuwe doelpunten, geklommen naar de gedeelde vierde plaats. Ook Mart van Boxtel (Alem) maakte er twee en vestigt zich stevig in de subtop. Teun van der Donk, Tom van de Ven (allebei Nulandia), Enes Sonay (Real Lunet) en Schijndel-spits Tjeerd Pijnenburg maakten er alle vier eentje en blijven daarmee eveneens bovenin meedoen.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 04-04
Dennis Knuiman OJC Rosmalen 16
Teun de Bresser Emplina 15
Richard van Rijn RKVSC 14
Mats Steenbekkers Alem 13 +2
Wesley Meeuwsen CHC 13 +2
Frenk Schaap Nivo Sparta 13 +2

Op onze speciale Topscorers-pagina een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2021-2022.