Regiotopscorer 2021-2022: Van Bijnen

DEN BOSCH – Lang was het spannend, maar toch heeft Bjorn van Bijnen zich met vrij grote overmacht gekroond tot de regionale topscorer van seizoen 2021-2022. Hoewel bijna de voltallige top-20 van ons inmiddels bekende klassement tot scoren kwam, liep Van Bijnen op de slotdag van de competitie (met zijn hattrick tegen BVV) zelfs uit op de concurrentie.

Een prijzenswaardige eindspurt levert Joeri Vugts (Nemelaer) de tweede plaats op, die hij deelt met OJC-aanvaller Dennis Knuiman. Mats Steenbekkers (Alem) kwam ook nog dichtbij, Martin de Laat komt in het slot van de competitie alsnog bij de kopgroep en verder zijn het veelal bekende namen die we bovenin de eindrangschikking zien staan.

Eeuwige roem
Er is er echter maar een die met de eeuwige roem aan de haal gaat. Van Bijnen, die na avonturen bij de jeugdopleidingen van Willem II en FC Eindhoven pas midden november terugkeerde bij zijn club, is met 27 treffers de absolute topschutter van dit seizoen. De nog altijd maar 19-jarige spits van Vlijmense Boys gaat daarmee de boeken én de nacompetitie in. Proficiat en veel succes!

Onderstaand de top-5 van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers 2021-2022
Bjorn van Bijnen Vlijmense Boys 27 +3
Joeri Vugts Nemelaer 22 +2
Dennis Knuiman OJC Rosmalen 22
Mats Steenbekkers Alem 21 +2
Teun de Bresser Emplina 20
Foto: Gerald van Zanten