Stemmen werven in de kleedkamer

SINT MICHIELSGESTEL – Een opmerkelijk kleedkamerbezoek, vanavond voorafgaand aan een zaalvoetbalwedstrijd in de landelijke eerste divisie. Niemand minder dan John de Bever meldde zich even voor aanvang bij de nietsvermoedend omkledende selectie van ZVS/Bodemflex. Hij kwamen met een grote lach campagne voeren voor de Gouden Televizier-Ring, waarvoor zijn soap De Bevers is genomineerd.

De Bever is natuurlijk een liefhebber pur sang en in die hoedanigheid wel vaker in een lokale sporthal te vinden. Maar dit keer was hij niet zomaar naar de Gestelse sporthal Theereheide gekomen. Ongetwijfeld ook omdat hij een verleden heeft bij tegenstander Fermonia Boys en even bij wilde kletsen, maar hij kon het niet laten om alle aanwezigen en passant te ‘helpen’ met het uitbrengen van hun stem. In Veronica Inside vertelden Johan Derksen en Wilfred Genee al dat De Bever geen moment onbenut laat om zijn nominatie in de picture te krijgen en dat bleek vanavond nog maar eens.

Geen geluk
De aanwezigheid van de BN’er bracht ZVS overigens geen geluk. De Gestelse zaalvoetbalploeg speelde een prima partij, maar moest het onderspit delven. Hoewel Daan van Uden (op het veld actief bij SCG’18) twee keer scoorde en ook Martin de Laat (Zwaluw VFC) zijn doelpuntje meepikte, gingen de bezoekers met een 3-5 zege terug naar Roermond.