ToeterJan, toeteren dat ie kan!

HAAREN – In het hele land (en omstreken) is ToeterJan natuurlijk al jarenlang een begrip. De hartstochtelijke supporter van Nemelaer, FC Eindhoven, Jong PSV en de PSV vrouwen is onder heel voetbalminnend Nederland bekend. En sinds vandaag misschien nog een beetje meer. Zijn eigen liedje is namelijk uitgebracht en daar is Jan, terecht, heel trots op.

Het begon eigenlijk als een grapje, lezen we op de Facebook-pagina van zanger Danny Canters. ‘Een belofte die lang geleden werd gedaan, is uitgegroeid tot een geweldige single. In 2018 beloofde ik aan Jan dat ik een liedje over hem zou gaan maken. Het heeft even geduurd, maar het resultaat is er.’

Grootste dromen
In de clip, voornamelijk opgenomen in en bij Jans appartement en op het hoofdveld van Nemelaer, zien we Jan schitteren als nooit tevoren. “Ik ben er heel erg trots op”, zegt hij dan ook logischerwijs. “Vandaag is een van mijn grootste dromen uitgekomen.” Op de vraag of het een hit gaat worden, reageert Jan wat terughoudender: “Dat is gewoon afwachten. Ik ben in ieder geval heel blij dat ik gewoon mijn eigen liedje en te gekke videoclip heb. Ik hoop dat iedereen hem gaat luisteren, draaien en delen.”

Bekijk onderstaand de clip en oordeel zelf over de hitpotentie van het nummer, wat zeker op een aanstekelijke melodie kan bouwen. “Toeter Jan, Toeter Jan, toeteren dat ie kan!”