Tweede editie voor 073voetbalkrant

DEN BOSCH – Voor de liefhebbers van de ouderwetse, papieren krant hebben we goed nieuws. De 073voetbalkrant, die afgelopen augustus voor het eerst verscheen, krijgt namelijk een opvolger. In februari verschijnt de tweede (winter)editie van het initiatief, waarmee we het (amateur)voetbal in de regio ‘s-Hertogenbosch extra willen promoten.

In de krant, waarvan het voorwerk in de komende maand alweer begint, natuurlijk wederom diverse interviews met spelers, trainers en andere clubmensen uit de regionale voetbalwereld. De verspreiding gebeurt weer via (de kantines van) alle regionale clubs en vele tientallen afhaalpunten in Den Bosch en omliggende dorpen.

Tips over onderwerpen, verspreiding of andere ideeën? We horen ze graag via tips@073voetbal.nl.

Voorbereiding
Ook in aanloop naar seizoen 2023-2024 zal er een (derde) 073voetbalkrant verschijnen. Dan zorgen we weer voor een editie die vergelijkbaar is met die van afgelopen zomer. Naast interviews en achtergrondverhalen is er dan ook aandacht voor de selecties van alle regioclubs.