Weber volgend seizoen bij Avesteyn

DEN BOSCH/DINTHER – Lenard heeft alweer een nieuwe club gevonden. De 37-jarige Bosschenaar kondigde vorige week zijn vertrek bij BZC’14 aan en kwam niet veel later rond met vierdeklasser Avesteyn.

Volgens Weber is hij pas sinds kort in contact met de club uit Dinther: “Pas nadat ik bij BZC heb gezegd dat we niet door zouden gaan, ben ik bij Avesteyn gaan praten. Ik had wat andere mogelijkheden, maar dit was de beste in mijn ogen. Het prettige gevoel dat ik overhield aan die gesprekken, zorgde ervoor dat we snel rond waren.”

Avesteyn is de huidige nummer 3 van de 4e klasse G. De club eindigt al enkele jaren bovenin de competitie, maar tot promotie kwam het nog niet. “Ze willen inderdaad promoveren”, beaamt Weber, die hoopt dat het zijn toekomstige werkgever dit jaar wél lukt en er anders volgend jaar zelf voor wil gaan. “Avesteyn is een rustige, mooie dorpsclub, met veel potentie in de senioren- en jeugdafdeling. Ik heb veel zin om aan deze nieuwe klus te beginnen. Het presentje bij het tekenen was geen flesje wijn, maar een lekkere Apfelkorn. Ideaal met deze dagen.”